RESTAURANT BELLA ITALIA HELLENDOORN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 704 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Bella Italia Hellendoorn. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 23:27 Ik heb bij Bella Italia in Hellendoorn besteld en ze hebben het netjes bezorgd. Het eten was warm en vers bij aankomst. De pizza's waren waren heerlijk en de bezorging was snel en vriendelijk. Zeker een aanrader!
8 jun 2024 om 21:17 Het is vlot en netjes bezorgd
2 jun 2024 om 20:45 Heerlijk eten snelle bezorgd Top service!
1 jun 2024 om 23:05 Wij kregen niet wat wij hadden besteld. Hierdoor betaalden we eigenlijk te veel voor wat wij geleverd kregen.
21 mei 2024 om 19:35 Pasta pasta, lahmacun kip en pizza shoarma speciaal was allemaal erg lekker. Bezorging was iets later dan gepland maar prima.
21 mei 2024 om 10:56 Kwaliteit is altijd prima, alleen deze keer viel het wat tegen, aardappeltjes niet krokant, en de saus/salade waren erg warm
19 mei 2024 om 22:21 Goed eten en leuke bezorger (Ahmad)
19 mei 2024 om 20:57 We wachten nu vanaf 17.39 uur. Nog steeds niets. Gebeld, nummer niet in gebruik. Via, via na ruim 1,45 uur toch contact met de pizzeria kunnen maken. Bleek dat de bestelling nog niet eens klaar was. Na ruim 2,45 uur wachten tich pizza.
19 mei 2024 om 19:48 Pizza geht so. Lieferzeit sehr lange
16 mei 2024 om 0:53 Gewoon goed
12 mei 2024 om 23:30 Het eten smaakt net zo lekker als in het restaurant. Ze hebben pizza, pasta erg lekker. Het personeel is vriendelijk, zelfs aan de telefoon. Ik raad dit restaurant zeker aan, of je nu daar dineert of thuis van hun gerechten geniet!
9 mei 2024 om 20:22 Was veel en best ok , wel lang moeten wachten