RESTAURANT BELLA ITALIA HELLENDOORN

RESTAURANT BELLA ITALIA HELLENDOORN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 282 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Bella Italia Hellendoorn. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 11:36 Broodje doner was erg verbrand, stukjes kool. Friet zaten way to much kruiden op. Niet echt eetbaar helaas.
25 jun 2022 om 21:05 Vaak besteld altijd goed en snel!
24 jun 2022 om 22:50 Gewoon prima eten hadden 2 pizza’s en een schotel was gewoon warm
24 jun 2022 om 22:12 1 van de 2 pizzas was iets minder lekker dan normaal, maar nog steeds dikke prima. Ze waren keurig op tijd en warm
21 jun 2022 om 19:53 Top eten en snelle bezorging, kapsalon altijd lekker met een pita kaas erbij! Aanrader
21 jun 2022 om 19:50 Snel bezorgd en top eten
20 jun 2022 om 9:22 We hadden om 18.30 besteld, een keer gebeld om 19.00 en toen zeiden ze dat het bijna klaar was. Het moest dus nog bij hun weg. In plaats dat ze even bellen dat het later komt, moeten wij er zelf achteraan bellen. Dus geen succes.
19 jun 2022 om 20:22 We zouden t met 48 minuten krijgen maar hebben wel 1.5 uur moeten wachten. Bij de bella italia geen patat gekregen. Lamachun was koud en de patat ook. We zullen niet snel weer bestellen hier....
19 jun 2022 om 20:03 Heerlijk eten, op tijd bezorgd en vriendelijke bezorger. Top
13 jun 2022 om 21:43 Laatst al eens besteld, bezorging welliswaar ietwat aan de late kant, maar t eten was goed! Vanavond weer besteld, gewoon bezorging zoals men mag verwachting, prima levertijd.
10 jun 2022 om 19:23 Het was echt niet lekker.
9 jun 2022 om 11:15 Bestelling klopte niet, 1,5 uur telaat en totaal niet klantvriendelijk. We misten een paar bestellingen en kregen er twee flessen cola voor terug